Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Body Support

 

Na een succesvolle eerste ronde die is gestart in januari beginnen wij op maandag 18 maart met een nieuwe 10-weekse cursus. U kunt zich hiervoor aanmelden met onderstaand formulier of door te bellen (0597-417744). Langskomen is natuurlijk ook prima, u bent van harte welkom!

In het afvalprogramma Body Support worden bewegen en voeding op een soepele manier gecombineerd. Bij Body Support wordt gewerkt met persoonijke voedingsschema's, helemaal passend bij uw situatie. En wat dacht u van handige boodschappenlijstjes die worden afgeleid van uw eigen schema? U gaat niet ‘op dieet’, maar gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Laat voeding voor u werken, door met de juiste hoeveelheden de verbranding op te voeren. Pas uw voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is!  Natuurlijk maakt 'bewegen' ook een belangrijk onderdeel uit van het programma:  groepslessen worden gecombineerd met individuele trainingen (zo vaak u wilt) en uw eigen trainingsschema's. Iedere twee weken is er een meet- en weegmoment om te bepalen of u op de goede weg bent. 

Als u klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen ga dan samen met ons aan de slag voor minder gewicht en een beter gevoel! Meld u nu aan, wacht niet langer. Body Support is een fantastisch programma, wij hebben heel veel zin om samen met u de uitdaging aan te gaan!

10 weken
€ 99,95 voor leden *  € 149,95 voor niet-leden

Niet zo'n zin in groepsverband of liever eerder beginnen dan 18 maart? Dit beweeg- en afvalprogramma bieden wij aan in cursus/groepsverband, maar u kunt het ook individueel volgen. Starten kan dus op het door u gewenste moment! 

 

Nog geen bestanden

agenda

Lesaanbod