Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Vestiging Finsterwolde

Wij sluiten per maandag 23 december onze vestiging in Finsterwolde.  Belangrijkste redenen hiervoor zijn dat wij in Finsterwolde ons fitness- en groepslesaanbod niet verder kunnen uitbreiden. Ook uitbreiding van de openingstijden om onze sporters meer service te bieden, stuit op praktische bezwaren en kan niet op korte termijn worden gerealiseerd. Wij willen onze aandacht volledig richten op onze locatie in Winschoten om Sportcentrum Nico Jager tot een kwalitatief nog hoogwaardiger voorziening te maken. 

In Winschoten hebben wij onze openingstijden recent drastisch uitgebreid. We zijn dagelijks geopend van 06.00-22.00 uur, ook in het weekend. Sporters hebben dus veel ruimere keuze in het kiezen van hun sportmomenten. In Winschoten zijn meer trainingsfaciliteiten, een uitgebreider aanbod groepslessen, een shop en aanvullende diensten zoals bv. fysiotherapie en Personal training.

Wij hopen op begrip voor onze beslissing. We hebben met plezier gewerkt aan en in de locatie Finsterwolde en bedanken onze sporters voor hun sportieve inzet die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Een nieuw tijdperk breekt aan!

Om onze sporters kennis te laten maken met de locatie Winschoten organiseren wij op vrijdag 20 december een informatie avond, vanaf 18.00 uur aan de Bovenburen 104 b. Rondleidingen, informatie, sfeer proeven, ...iedereen is van harte welkom! 

Graag tot ziens in Winschoten!

Met sportieve groet,
Team Nico Jager.

n.b.
Het gerucht dat er op 1 januari 2020 een ander fitnesscentrum start in De Hardenberg klopt niet.

 

agenda

Lesaanbod